В сучасній туристичній галузі існує багато різновидів турів — сімейні, морські, гірськолижні, екстремальні, на яхтах чи повітряних кулях тощо.
Але за останніми дослідженнями фахівців найбільш динамічно зростає сектор гастрономічних турів.
А серед гастротурів набуває популярності сектор “стейк-турів”, що вже наздоганяє відомі тури сироварнями, винарнями та віскікурнями.
В США за статус “столиці стейків” сперечаються два міста — Лексінгтон та Канзас-Сіті. Тільки уявіть собі, в Лексінгтоні на кожну тисячу мешканців працює один ресторан барбекю.
А порахувати усі рецепти приготування стейків чи соусів до них просто нереально. Тож завітайте в офіс Travel Room та вибирайте тур на ваш смак. Повірте, буде дуже смачно!