Картопля сорту La bonnotte рахується найдорожчою у світі — кілограм коштує близько $ 1 500. Її вирощують виключно на острові Нуармутьє, що розташований неподалік гирла Луари, біля атлантичного узбережжя Франції. В процесі вирощування цю картоплю удобрюють морськими водоростями. В результаті коренеплід отримує м’який солонуватий присмак і тонкий лимонний аромат. Бульба La bonnotte настільки ніжна, що збирають їх виключно вручну. Річний врожай цього сорту не перебільшує 100 тонн, тому значна його частина йде на експорт, в найбільш дорогі ресторани світу. Але для своїх постійних читачів Travel Room відкриє велику таємницю — найсмачніша картопля все ж таки в бабці на селі, особливо молода, з зеленню та домашньою сметаною.